Посета на Центарот за специјална едукација „Седат Таш“

Разговаравме за проектот ЗЈУ со г. Седат Таш кој е основач на Специјалниот центар за образование „Седат Таш“ и со години работи  во областа на специјалното образование во Анкара.

Откако детално беше информиран за проектот, г. Таш со задоволство даде поддршка за спроведување на проектот.

Голема благодарност до него и неговиот тим.

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.