Третиот состанок на партнерите одржан во Скопје

 

Третиот состанок на партнерите на проектот „Заеднички јазик во училиште“ се одржа на 13 и 14 ноември 2019 година во Скопје, на Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

 

На состанокот присуствуваа претставници од сите партнери вклучени во проектот. Координаторот на проектот, проф. д-р Претис даде осврт на тековната состојба и резултатите постигнати до одржувањето на состанокот, а потоа сите присутни активно придонесоа кон дискусиите за понатамошниот развој на продуктите и идните проектни активности.

Следниот состанок на конзорциумот е закажан за март 2020 во Минхен, Германија.

          

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.