Пилотирање преку Интернет на турското Здужение за Даунов синдром

 

Здружението за Даунов синдром од Турција одржа онлајн состанок на 22. јуни 2020 година, на кој на семејствата им беше претставен проектот „Заедничкиот јазик на училиште“. Фулија Екмен од Здружението, кое е еден од партнерите во проектот, постави прашања до Д. Мелек Ер-Сабунчуоглу на оваа средба одржана на платформата „Зум“ (Zoom), а беше објаснета и општата  филозофија на МКФ. По состанокот, на заинтересираните семејства им беа испратени брошурата за МКФ на јазик лесен и разбирлив за читање и прашалник за евалуација.

 

 
 
 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.