„ICF FOR EVERYBODY!“ -  Младински натпревар Wheelday 2020

Проектот „МКФ како заеднички јазик во училиште“ беше доставен и прифатен oд младинскиoт натпревар 2020 во рамките на иницијативата „Wheelday. Entwicklung bewegt!“ на Институтот за животна средина, мир и развој (IUFE).

Од 5-ти до 14-ти октомври 2020 година, секој може да ја даде својата поддршка со кликање на „LIKE“ преку oнлајн-гласањето на Фејсбук. Кликнете на следниот линк и изберете го нашиот проект со вашиот „Like“!

https://www.facebook.com/wheelday/photos/a.2014797148656418/2014783555324444/?type=3&theater


ГЛАСАЈТЕ ЗА НАШИОТ ПРОЕКТ И МКФ КАКО ЗАЕДНИЧКИ ЈАЗИК ВО ТИМОТ ОКОЛУ ДЕТЕТО!

eu-logo-en
© ICF-School.eu 2018-2021Disclaimer

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.