Пробно користени П1 материјалите за обука во Хамбург

Во февруари 2019 година, во Хамбург се спроведе пилот-обука со наште П1 материјали.

 

Учесниците ги дадоа следниве изјави во врска со семинарот:

- Интересен семинар, но ми претставува и предизвик. Практичните примери беа многу корисни.

- Интересно, бидејќи сега можам да разберам што е МКФ.

- Семинар полн со информации. Сега ми е јасно што е МКФ.

- Сега разбрав како да ја користам МКФ.

- Многу знаење беше презентирано, би сакал/а сите слајдови да беа на германски јазик.

- Полн со структурирани информации. Обучувачите беа заинтересирани учесниците да ја РАЗБЕРАТ МКФ.

- Корисен семинар за да се разбере МКФ.

- Корисен семинар за моите последни професионални активности. Сега разбирам како и зошто да ја користам (МКФ).

- Информации и знаења за содржините на МКФ.

- Интересно и корисно за мојата идна работа. Содржините беа претставени на јасен и разбирлив начин.

- Многу информации, но и напор.

 

 

 

 

 

 

 

eu-logo-en
© ICF-School.eu 2018-2021Disclaimer

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.