Настан за дисеминација во Лајпциг

Планирање на учеството заедно со семејството, со користење на МКФ

На 16 март 2019 година, проф. д-р манфред Претис одржа презентација со наслов „Заедничко планирање на учеството врз основа на МКФ“ на настан за дисеминација во Лајпциг.

Презентацијата на германски јазик може да се преземе од ОВДЕ.

 

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.