Проектот ЗЈУ претставен во Самсун

 

Проектот ЗЈУ го претставивме пред Центарот за истражување на насоки Бафра во Самсун.

Мелек Ер Сабунчуоглу која беше поканета како говорник на „Конференцијата за домашно учење“ организиран од Центарот за истражувачки  насоки Бафра во Самсун на 19 април 2019 година, ги информираше наставниците кои работат со децата дома за образованието базирано на МКФ.

За време на конференцијата, мислењата и предлозите на директорот на Центарот за истражувачки  насоки Бафра и неговиот тим беа сослушани откако беа информирани за проектот ЗЈУ.

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.