Истражувачка мрежа INGE St.

Разговор за истражувања

Клучни предавања, презентации на истражувачки тимови и особен акцент врз вклучувањето на млади истражувачи од Универзитетот на Грац, Медицинскиот универзитет на Грац, Технолошкиот универзитет на Грац и Универзитскиот колеџ за образование на наставници на Штаерска од страна на членовите на Извршниот одбор на INGE (Штаерска Иницијатива за истражувања на мозокот); учесниците дадоа свои излагања на нивните истражувачки активности.

Шестмина научници од Универзитетот за образование на наставници на Штаерска ги претставија своите исклучително интересни истражувачки проекти во аудиториумот Аула, вклучувајќи го и проектот „Заеднички јазик во училиште“ од програмата Еразмус+:

Силвија Коп-Сикст: „МКФ (СЗО) како заеднички јазик во училиштето“.

Повеќе информации може да најдете на следниов линк: https://www.phst.at/schnellzugriff/aktuelles/detailinformation-zur-nachrichten/article/vernetzungstagung-inge-st/

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.