Рефлексивен состанок Државна болница (ЛКХ)- Југозапад

Рефлексивен состанок во Државната болница (ЛКХ) - Југозапад на 26.3.2019 година.

 

Проф. Д-р Манфред Претис одржа рефлексивен состанок на тема МКФ во  Државната болница (ЛКХ) Југозапад во Грац на 26.3.2019 година.

Придружната презентација (на германски јазик) можете да ја преземете ТУКА.

 

eu-logo-en
© ICF-School.eu 2018-2021Disclaimer

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.