#ZeroCon20

Учествуваме на Проект нулта конференција 2020 (Zero Project Conference 2020)! Дојдете и посетете нè!

Заедно со подготовките на изложбата за време на конференцијата што се одржува во Канцеларијата на Обединетите нации која се наоѓа во Националниот центар на Виена Австрија, од 18-ти до 21-ви февруари 2020 година и предавањето во рамките на сесијата „Обука и ресурси за стручните лица во образованието“ во петок, 21 февруари, ние сме зафатени и со работа на англискиот превод на нашата брошура.

За повеќе информации, видете овде: https://conference.zeroproject.org/

„Гласови од конференцијата“: „Настанот ќе собере 500 иноватори и лидери од целиот свет, пред сè луѓето зад иновативните политики и практики кои ќе ги прославиме за време на конференцијата и кои ќе ги презентираат своите решенија пред своите колеги, креатори на политики, претприемачи, креирачи на мислења и други клучни влијателни личности од сите општествени сфери “. [https://conference.zeroproject.org, ЧПП, 07.02.2020]

 

 

Не двоумете се да се ѝ се придружите на нашата мрежа и да се регистрирате да го добивате нашиот билтен: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.