Посета на Центарот за специјално образование и рехабилитација „Чан Достум“

На 26-ти февруари 2020 година, Емрулах Чан Јавуз од Здружението на едукатори за ран развој го посети Центарот во Керкларели. Тој даде детални информации за проектот и сподели искуства во однос на придобивките од користењето на верзијата на МКФ на јазик разбирлив за семејството со директорот на центарот, г-ѓата Ајсел Акај, на 26 февруари 2020 година.

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.