Студенти на Универзитетот Керкларели информирани за проектот „Заеднички јазик за училиште“

На 25 февруари 2020 година, проектот и еден од неговите продукти - „МКФ на јазик разбирлив за семејството“ - беше претставен пред Универзитетската заедница основана од студентите на Одделот за детски развој и студентите на Одделот за социологија на Факултетот за општествени науки. Заедницата беше охрабрена да ја користи МКФ во нивната работа. Ние продолжуваме да ги охрабруваме во тоа!

 

eu-logo-en
© ICF-School.eu 2018-2021Disclaimer

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.