E8: Меѓународна конференција за МКФ

Сабота, 17 април 2021 година, 8:30 - 17:00 часот

Локација: Pädagogische Hochschule Steiermark, Hasnerplatz 12, 8010 Graz.

Конференцијата „МКФ@ жУЧИЛИШТЕ - Заеднички инклузивен јазик“ нуди главни говори и работилници за едукатори, професионалци, родители и за сите заинтересирани лица во рамките на тимот околу едно дете, кои работат со деца со потешкотии во развојот на школска возраст или на нивна поддршка.

Програмата и информациите за регистрација на настанот (на германски јазик) можете да ги преземете ОВДЕ.

Со кликање ОВДЕ, одите директно на можноста за пријава на настанот.

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.