Истанбулската провинциска дирекција за национално образование го посети Здружението за Даунов синдром на Турција

 

На 27. февруари 2020 се одржа средба со Истанбулската провинциска дирекција за национално образование во централната канцеларија на Здружението за Даунов синдром на Турција. На средбата беа презентирани општи информации за МКФ и за тоа како таа да се користи во областа на образованието. 

 

 

 

 

 

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.