Деца во тешки ситуации 

Интервју на проф. д-р Претис - Детски свет 

Проф. д-р Претис повикува на зголемена сензибилност во контекст на иницијативата Детски свет ("A Children's World".)

Гледајте го интервјуто на: https://youtu.be/Z8Gndjw_PIA.

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.