Видео-обука за МКФ (на германски јазик)

Во ова видео-обука за употребата на МКФ, проф. д-р Манфред Претис објаснува како МКФ може да се користи во различни психо-социјални услуги. (Забелешка: видеото е на германски јазик)

 

[Psychosoziale Dienste] Видео-обука на МКФ со проф. д-р Манфред Претис - YouTube

www.youtube.com/watch?v=-QgIQDKLDAE

Повеќе информации можете да добиете на:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.