Состанок на конзорциумот во Хамбург

Втор проектен состанок во Хамбург, Германија, 21-22 мај, 2019 година

 

Вториот проектен состанок на конзорциумот се одржа во Хамбург, Германија, на 21-ви и 22-ри мај, 2019 година.

Главниот фокус на состанокот беше статусот на продуктите, односно резултатите и понатамошното нивно планирање.

Што се однесува до П1, заклучокот е дека продуктот е финализиран.

Беа презентирани продуктите П2 и П3 и се дискутираше за постојните резултати и прототипите на софтверот на производите.

Во однос на теоретските пристапи и размислувања за П4, направено е и стратешко планирање.

Севкупниот статус на развој на производите на проектот покажува дека сме целосно на добар пат.

 

 

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.