Пред-конференција Е8: Ден на обука со воведен семинар на тема МКФ „МКФ@Училиште - Заеднички инклузивен јазик“

ПЕТОК, АПРИЛ 16, 2021 година, 14:00 - 18:00 часот

Локација: Pädagogische Hochschule Steiermark, Hasnerplatz 12, 8010 Graz.

Во петок попладне, пред конференцијата на МКФ, ве покануваме да го посетите воведниот семинар на тема МКФ, кој ќе го одржи д-р Манфред Претис.

Програмата, како и информациите за пријавување (на германски јазик) можат да се преземат од ОВДЕ.

Со кликање ОВДЕ, ќе отидете директно на на можноста за пријава на настанот.

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.