ERC ECER 2019 во Хамбург

      М-р Катерина Тодорова освои стипендија за учество за Конференцијата на нови истражувачи што се одржува во рамките на ECER во Хамбург, на 2 и 3 септември 2019 година, во организација на Европската асоцијација за истражувања во образованието (ЕЕРА)

    Следејќи го повикот за трудови и фокусирајќи се на тема на конгресот: „Образованието во ера на ризик - улогата на истражувањата во образованието за иднината“, м-р Катерина Тодорова и Силвија Коп-Сикст (Silvia Kopp-Sixt) се пријавија за презентација на трудот „Заеднички инклузивен јазик - неопходен ресурс за учество во училиште за сите “, заедно со д-р Мелек Ер-Сабунчуоглу (Melek Er-Sabuncuoğlu) и проф. д-р Манфред Претис (Manfred Pretis).

    Ние сме многу горди на овие членови на нашиот тим и ѝ честитаме за стипендијата на м-р Катерина Тодорова!

           

За повеќе информации, посетете ги линковите:

https://eera-ecer.de/ecer-2019-hamburg/

https://eera-ecer.de/news/emerging-researchers-bursaries-2019/

 

LOGIN Најава за корисници

ЗА веб-страница-АДМИНИСТРАТОС

Колачињата ни олеснуваат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Со користењето на нашите услуги ќе дозволите да користиме колачиња.