Bilgi Koruma

“Okulda Ortak Dil Kullanma” projesi veri işleme konusunda proje ortağı InfoPro tarafından temsil edilmektedir. Veriler Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) ve Avusturya Veri Koruma Kanunu (DSG) hükümlerine uygun olarak işlenmektedir.

Güven, özellikle verileriniz söz konusu olduğunda, önemlidir. Bu yüzden verilerinizi son derece titizlikle yönetmeyi ve bilgilerinizin kötü amaçlı kullanımını önlemek için mümkün olan her şeyi yapmayı yükümlülüğümüz olarak görüyoruz. Verilerinizi toplarken ve işlerken veri koruma düzenlemelerine tam olarak uyuyoruz.  
 
Aşağıdaki bilgiler, web sitemizi ziyaretiniz sırasında hangi verilerin kaydedildiğini ve bunları nasıl kullandığımızı ayrıntılı olarak açıklamaktadır. Bu Veri Koruma Beyanı, https://icf-school.eu web sitesi ve bu site tarafından sağlanan tüm çevrimiçi araçlar için geçerlidir.
 
Bazı sayfalar, Veri Koruma Bildirimi'nin uygulanmadığı diğer veri işleme sağlayıcıları tarafından sağlanan web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu, bu web sitelerinin içerikleri ile ilgili hiçbir sorumluluk kabul edemeyeceğimiz anlamına gelir. Bağlantılı içeriği dikkatlice seçiyoruz. Ancak, hatalı bir bağlantı bulursanız, lütfen bize bildirin. Gecikmeden sileceğiz veya güncelleyeceğiz.  
 

1. Sorumlu Kurumun Adı

Veri İşleme Sorumlusu: 
Di Wilhelm Stadler InfoPro
Kinkgasse 5
8020 Graz
Austria
 

2. Sorumlu Kurum İletişim Bilgileri

DI Wilhelm Stadler, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

3. Veri Toplama, İşleme ve Kullanma Amacı

Kişisel verilerinizi, veri koruma yönetmeliği yükümlülüklerimiz gereği yönetmeliğe uygun olarak işliyoruz(madde 6, 1b GDPR). Sitemize kullanıcı olarak kayıt olduğunuzda sizinle işlem yapmak  ve isteğiniz doğrultusunda kişiselleştirilmiş çevrimiçi hizmetler sunabilmek için verilerinizi işlemeniz gerekir (kişisel veri, madde 4, no. 2 GDPR).
 

4. Yasal Temel

Verilerinizi verdiğiniz rıza beyanınıza istinaden işliyoruz. (madde 6, 1a GDPR). Bize kişisel verilerinizi işleme izni verdiğinizde işlemler yalnızca rıza beyanında belirtilen amaçlara ve orada anlaşmaya varılan kapsamda gerçekleştirilecektir. Bir kez izin verdikten sonra, izninizi gelecekte istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.
 

5. Etkilenecek Kişi Grupları 

Aşağıda belirtilen kategorilerdeki kişilerin verilerini işliyoruz:
  • Müşteriler
  • İlgili kişiler
 

6. Kişisel Veri Grupları

Aşağıdaki kişisel verileri kategorilerini işliyoruz:
  • İletişim Verisi (E-Posta Adresi, Telefon numarası)
  • Profesyonel çevre ile ilgili veriler
  • Eğitim ve öğretim ile ilgili veriler
 

7. Verilerin Paylaşılabileceği Alıcılar veya Alıcı Kategorileri

Rızanız doğrultusunda yönetmelik yükümlülüklerine yerine getirmek için ihtiyaç duyulan verileriniz InfoPro içerisindeki departmanlar veya çalışanlar tarafından alınır. Ek olarak, bizim anlaşmalı olduğumuz taraflar (özellikle de BT servis sağlayıcıları), kendilerinin tabi olduğu yönetmelik yükümlülüklerini yerine getirmek için ihtiyaç duydukları sürece verilerinizi alırlar. Tüm anlaşmalı olduğumuz taraflar, verilerinizi gizli tutma ve yalnızca hizmet sunumu kapsamında işleme sorumluluğuna sahiptir ve bu amaçla sözleşmeye tabidir.
 

8. Verilerin Silinmesi için Zaman Limitleri

Vermiş olduğunuz rıza beyanına istinaden sizinle ilişkide olduğumuz süre boyunca verilerinizi saklıyoruz. (Kişiselleştirilmiş çevrimiçi araçların kullanımı).
 

9. İlgili Kişilerin Hakları:

Her zaman aşağıdaki haklara sahipsiniz: 
  • Saklanmış verilerinizin işlenmesi ile ilgili bilgi talep etme, bildirim, silme veya kısıtlama isteme
  • Verilerinizin işlenmesine itiraz etme 
  • Veri koruma kanununun koşullarına uygun veri taşınabilirliği
Bu konulardaki taleplerinizi lütfen veri işlem sorumlusuna iletiniz. (Bakınız madde 2)
 
Şikayetlerinizi Avusturya Veri Koruma Otoritesine (DBS) bildirebilirsiniz: www.dsb.gv.at   
 

10. Veri Sağlama Zorunluluğunuz Var mı? 

Sizinle ilişkimizin başlatılması ve uygulanması için, yani size kişiselleştirilmiş Çevrimiçi Araçlar sunmak için gerekli olan kişisel bilgileri sağlamalısınız. Yasal olarak vermeniz gereken verileri bize sağlamak istemiyorsanız, taleplerinizi reddetmek durumdayız. Bununla birlikte, yönetmeliğin uygulanmasıyla ilgili olmayan ya da yasal olarak ya da düzenleyici olarak gerekli olmayan verilerin işlenmesine izin vermek zorunda değilsiniz.
 

11. Sosyal Medya

Çeşitli platformlara ait eklentiler kullanıyoruz (örneğin Facebook sembolü). Bu sembollerden birine tıklayarak, söz konusu platformla iletişim kurmaya ve bilgilerinizin (örneğin IP adresi) servis sağlayıcıya aktarılmasına izin vermiş olursunuz. Verilerinizin özel kullanım koşulları hakkında daha ayrıntılı bilgi için, lütfen ilgili servis sağlayıcıların veri koruma beyanlarına bakın.  
 

12. Bülten

Web sitesinde sunulan bültenleri almak istiyorsanız, kullanıcı profilinizde yer alan “e-posta adresinize bülten yollanması” seçeneğini onaylayın. Başka bir veri toplamıyoruz. Bu veriyi sadece talep edilen bilgiyi yollamak için kullanıyoruz ve 3. Şahıs ve kurumlarla paylaşmıyoruz. Bilgilerinizin ve e-posta adresinizin saklanması ve aynı şekilde bülten gönderilmesi için kullanılması yönünde verdiğiniz izni istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Bunu yapmak bültendeki aboneliği iptal et linkini tıklamanız yeterlidir.
 

13. Veri Güvenliği

Veri güvenliğiniz bizim için çok önemli.  Amacımız gerekli tüm teknik ve örgütsel önlemleri alarak veri işlem güvenliğini sağlamak ve kişisel verilerinizi 3.şahısların yetkisiz kullanımından korumaktır. BT yapımız en güncel güvenlik yazılımlarını kullanmaktadır ve uluslararası güvenlik standartlarıyla uyumludur. Verilerinize erişim izni yalnızca hizmetlerin teknik veya editoryal bakımı için görevlendirilmiş üst düzey güvenlik kontrolünden geçmiş az sayıda kişiye verilmiştir.
 

14. Harici Web Sitelerine Linkler

Web sitemiz içerisinde farklı servis sağlayıcıları tarafından işletilen web sitelerine bağlantılar yer almaktadır. Bu bağlantıları/linkleri kullandığınızda web sitemizden diğer web sitesine direkt olarak yönlendirilirsiniz. Bunu örneğin URL’deki değişiklikten anlayabilirsiniz. Bu sitelerin veri koruma yönetmeliğini uygulama süreçlerine müdahale edemediğimiz için, bu bağlantıları kullandığınızda verilerinizin gizliliğinin 3.şahısların kullanımına karşı korunması ile ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmediğimizi beyan ederiz. Kişisel verilerinizin nasıl kullanıldığını öğrenmek için lütfen bu şirketlerin web sitelerini inceleyin.
 

15. Google Analytics Kullanımı

Web sitemiz, web sitesinin kullanımını analiz etmemizi sağlamak için Google, Inc. (“Google”) tarafından sağlanan bir web analiz hizmeti olan Google Analytics'i kullanır. Site kullanımınızla ilgili Google Analytics tarafından üretilen bilgiler (IP adresiniz dahil) Google Inc tarafından saklanır. Google bu bilgileri yalnızca web sitesinin kullanımını analiz etmek için kullanır. Ziyaret sayısı, kullanıcı başına erişilen sayfa sayısı vb. anonim analizler ve grafikler üretilir. Bu bilgileri sadece kontrol amacıyla ve web sitelerimizi optimize edip taleplerini karşılayacak şekilde tasarlamak için kullanıyoruz. Google Analytics’te daha fazla bilgi bulabilirsiniz.
 

16. Çerezlerin Kullanımı

 
Web sitemizde “çerezler” kullanılmaktadır. Çerezler, servislerimizi daha kullanıcı dostu ve etkili hale getirmemizi sağlar. Bunlar, bilgisayarınızda depolanan ve tarayıcınız tarafından kaydedilen küçük metin dosyalarıdır. Çerezlerle herhangi bir kişisel veriyi toplamıyoruz. Çerezlerin tarayıcınıza kaydedilmesini engelleyebilir veya gönderildiğinde görünmeleri için bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Çerezleri kullanmazsanız, bu web sitemizi kullanımınızı olumsuz etkileyebilir.
 

17. Erişim Verilerinin Depolanması

 
Web sitelerimizden bir dosya istendiğinde erişim verileri saklanır. Her veri kümesi şunlardan oluşur: IP adresi, önceki sayfa (tarayıcı tarafından sağlanıyorsa), dosya adı, tarih ve saat, aktarılan veri hacmi, erişim durumu, tarayıcının türü. Verileri yalnızca istatistiki amaçlarla analiz ediyoruz. Özet formda bile üçüncü taraflara aktarılmaz. Bu veriler belirli kişilere atfedilemez. Veri diğer veri kaynaklarıyla birleştirilmemiştir. Yasadışı kullanıma dair belli bir kanıt olması durumunda ileride de verileri denetleme hakkımız saklıdır.
 

18. SSL Şifrelemesi

 
Güvenlik nedeniyle ve bize gönderdiğiniz sorular gibi içeriklerin gizliliğini korumak için web sitelerimiz SSL şifrelemesi kullanmaktadır.Şifreli bir bağlantıyı adres satırında yer alan “http: //” ‘nin yerine “https: //” yazması ve tarayıcı hattınızdaki kilit sembolüyle tanıyabilirsiniz. SSL şifrelemesi etkinleştirilmişse, bize gönderdiğiniz veriler, üçüncü taraflarca teknolijiler kullanılarak üçüncü taraflarca okunamaz.
 

19. E-posta İletişimi

İnternet üzerinden veri transferinin (örneğin, e-posta ile iletişim) güvenlik hatalarına maruz kalabileceğini lütfen unutmayın. Verilerinizi üçüncü şahısların erişiminden tamamen korumak mümkün değildir. E-postalarınız bize ek şifreleme teknikleri olmadan aktarılacaktır. Bu nedenle gönderilen tüm bilgilere, iletim sırasında üçüncü taraflarca erişilebilme potansiyeli vardır. Güvenlik nedeniyle, gizli tutmak istediğiniz şifreler, kredi kartı numaraları veya diğer bilgileri e-posta ile göndermemelisiniz.
 
© 2018, InfoPro
eu-logo-en
© ICF-School.eu 2018-2021Disclaimer

LOGIN Kullanıcı Girişi

SADECE WEB SİTESİ-YÖNETİCİLERİ İÇİN

Çerezler size hizmetlerimizi sunmamızı kolaylaştırır. Hizmetlerimizin kullanımı ile çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.